Sensacingai žaidęs "Eibar" sutriuškino vėl į duobę įkritusį Madrido "Real"

Šeštadienį Ispanijos "La Liga" pirmenybėse vyko 13-ojo turo kovos. Jau pirmoje dvikovoje buvo užfiksuota didžiulė sensacija.

"Eibar" namuose priėmė pastaruoju metu gana gerus rezultatus demonstravusį Madrido "Real". Santiago Solari teko pajausti tą, ką daugumoje šio sezono rungtynių jautė Julenas Lopetegui - visiškai savo žaidimą neradusi "baltųjų" ekipa rezultatu 0:3 buvo sutriuškinta "Eibar" vienuolikės.

Nuo pat rungtynių pradžios "Eibar" bandė primesti savo sąlygas. Jau pačioje susitikimo pradžioje Kike buvo labai arti įspūdingo įvarčio, tačiau jo smūgis, atliktas maždaug iš 30 metų, tikslo nepasiekė - kamuolys pataikė į virpstą.

Visgi šeimininkai tuščiais šoviniais ilgai nešaudė - 16-ąją minutę Madrido "Real" po kampinio prarado kamuolį, "Eibar" išbėgo į greitą kontrataką, kurią sėkmingai užbaigė Gonzalo Escalante.

Per pirmąjį kėlinį svečiai iš sostinės į varžovų tikslų smūgį neatsakė - į rūbinę komandos patraukė esant rezultatu 1:0.

Antrasis kėlinys "Eibar" komandai prasidėjo dar sėkmingiau - jau 52-ąją minutę Sergio Enrichas antrą kartą šiose rungtynėse nubaudė svečius, kai grubiai prie baudos aikštelės suklydo Alvaro Odriozola.

Vos po penkių minučių baskai sudavė dar vieną ir neatremiamą smūgį Madrido komandai - vėl gynyboje komunikacijos pritrūkęs "Real" paliko be priežiūros Kike, kuris iš kelių metrų taikliai nukreipė kamuolį į tuščius vartus.

"Eibar" dar turėjo galimybių pasiųsti ir ketvirtąjį įvartį, tačiau daugiau tikslių smūgių šiose rungtynėse nebuvo įmušta, o Madrido "Real" buvo priverstas susitaikyti su sensacingu pralaimėjimu.

"Eibar" po pergalės šoktelėjo į septintąją poziciją ir nuo to pačio "Real" atsilieka tik dviem taškais. Madrido ekipa nepasinaudojo proga sumažinti atsilikimą nuo lyderių iki taško ir po šio turo gali padidinti deficitą iki septynių taškų.

Kitose rungtynėse antrąją pergalę paeiliui šventė ir į aštuntąją poziciją šoktelėjo "Valencia", rezultatu 3:0 nugalėjusi Madrido "Rayo Vallecano", o "Huesca" ir "Levante" išsiskyrė taikiai.

Rezultatai:

"Eibar" 3 - 0 "Real Madrid"
16' [1 - 0] G. Escalante
52' [2 - 0] S. Enrich
57' [3 - 0] Kike

"Valencia" 3 - 0 "Rayo"
35' [1 - 0] S. Mina
61' [2 - 0] S. Mina
76' [3 - 0] K. Gameiro

 

"Huesca" 2 - 2 "Levante"

 

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...