"Serie A": Veronos derbis baigėsi "Hellas" pergale, o "Inter" įveikė "Sampdoria" (VIDEO)

Šį vakarą Italijos čempionate sužaisti du 26-ojo turo mačai.

Pirmajame sirgaliai išvydo Veronos derbį, kuris baigėsi kiek netikėta "Hellas" pergale. Šis klubas užima paskutinę turnyrinės lentelės vietą, tačiau pastaruoju metu ėmė rinkti taškus ir bando sugriebti šiaudą kovoje dėl išlikimo.

"Chievo" vartininkas Albano Bizarri pirmą kartą buvo priverstas traukti kamuolį iš savų vartų tinklo, kai po nesėkmingo 11 metrų baudinio savo darbą užbaigė Luca Toni. Po pertraukos "Hellas" persvarą padvigubino Giampaolo Pazzini, bet neilgai trukus ekipa liko dešimtyje ir rezultatą sušvelnino Sergio Pellissieras.

Vis dėlto, 79-ąją minutę antrą geltoną kortelę užsidirbo "Chievo" narys Nicolas Spolli, kuo pasinaudojo dvikovos pabaigoje pasižymėjęs Arturas Ionita. Dvikova baigėsi rezultatu 3-1.

Tokie patys skaičiai užfiksuoti Milane, kur vietos "Inter" įveikė Genujos "Sampdoria". "Nerazzurri" gretose įvarčius pelnė Danilo D'Ambrosio, Miranda bei Mauro Icardi ir jie pirmavo 3-0, taigi, Fabio Quagliarella savo tiksliu smūgiu rezultatą tik sušvelnino.

Kita vertus, "Sampdoria" šiame susitikime ilgiau kontroliavo kamuolį ir atliko žymiai daugiau smūgių į vartus bei tiek pat jų į vartų plotą. Visi į vartų plotą skrieję "Inter" žaidėjų smūgiai baigėsi įvarčiais, todėl rezultatas svečiams gana apmaudus.

"Inter" ši pergalė leido bent laikinai pakilti į ketvirtąją vietą. Tuo tarpu "Sampdoria" lieka per žingsnį nuo iškritimo zonos.

Rezultatai:

"Hellas" 3 - 1 "Chievo"
29' Luca Toni ("Hellas") nerealizavo 11 metrų baudinio
[1-0] 29' Luca Toni
[2-0] 57' Giampaolo Pazzini
71' Vangelis Moras ("Hellas") pašalintas iš aikštės
[2-1] 72' Sergio Pellissier (iš 11 metrų baudinio)
79' Nicolas Federico Spolli ("Chievo") pašalintas iš aikštės
[3-1] 90' Artur Ionita

"Inter" 3 - 1 "Sampdoria"
[1-0] 23' Danilo D'Ambrosio
[2-0] 57' Miranda
[3-0] 73' Mauro Icardi
[3-1] 90' Fabio Quagliarella

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...