Šešių įvarčių trileris Karaliaus taurėje baigėsi "Atletico" pasitraukimu iš turnyro

Trečiadienį Karaliaus taurėje buvo sužaistos atsakomosios aštuntfinalio rungtynės.

"Wanda Metropolitano" stadione įvyko tikras vakaro desertas. Madrido "Atletico" ir "Girona" sukūrė tikrą įvarčių šou, kuris buvo nepalankus Diego Simeone treniruojamai komandai.

Pirmieji pranašumą įgijo "Atletico" futbolininkai – Nikola Kaliničius 12-ąją minutę išvedė šeimininkus į priekį. Visgi "Girona" atrado skylių "rojiblancos" gynyboje ir 37-ąją minutę pasiekė išlyginamąjį įvartį.

Antrajame kėlinyje "Atletico" kūrė daugiau, tačiau antrąjį įvartį praleido jie – 59-ąją minutę Christianas Stuani išvedė svečius į priekį ir pasiuntė "Atletico" į sudėtingą situaciją.

Norint žengti tolyn, "Atletico" ekipai jau reikėjo įmušti dar du įvarčius. D. Simeone auklėtiniai rankų nenuleido ir tokioje situacijoje – 66-ąją minutę vėl į neblogą padėtį šeimininkus sugrąžino Angelis Correa.

"Atletico" po išlyginamojo įvarčio tęsė varžovų spaudimą ir 84-ąją minutę pasiėkė savo – puikų įvartį iš aštraus kampo įmušė Antoine'as Griezmannas, kuris atrodė jau išgelbėjo "Atletico" nuo pasitraukimo iš turnyro.

Visgi "Girona" to paties negalvojo – vos po keturių minučių po keitimo aikštėje pasirodęs Seydou Doumbia nukreipė kamuolį į šeimininkus vartus ir rezultatas vėl tapo lygus, kuris buvo palankus svečiams iš Žironos.

"Girona" išsaugojo šį pranašumą ir sensacingai žengė į ketvirtfinalį. Pastarieji į kitą etapą žengė dėl išvykos įvarčio taisyklės.

Rezultatai:

"Atletico" 3 - 3 "Girona"
(Pirmas mačas: 1-1, galutinis rezultatas: 4-4)
12' [1 - 0] N. Kalinič
37' [1 - 1] V. Fernandez
59' [1 - 2] C. Stuani
66' [2 - 2] A. Correa
84' [3 - 2] A. Griezmann
88' [3 - 3] B. Garcia

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...