"Sevilla" įsiutino Ispanijos futbolo federacijos sprendimas

"Sevilla" tęsia karą su Ispanijos futbolo federacija - šį kartą Andalūzijos klubas liko šokiruotas po žinių, jog federacija iki Supertaurės rungtynių likus dienai nusprendė priimti "Barcelona" komandai palankų sprendimą.

Ispanijos futbolo federacija iki Supertaurės rungtynių žaisti likus vienai dienai paskelbė, kad šiame turnyre nebus ribojamas Europos Sąjungos šalies pilietybių neturinčių žaidėjų skaičius. Ispanijoje komandos negali turėti daugiau nei tris be ES pilietybės esančius žaidėjus, o "Barcelona" savo gretose tokių turi keturis.

"Sevilla" yra labai nustebinta, kad federacija tokį sprendimą priėmė iki rungtynių likus žaisti 24 valandoms", - vakar rašė andalūzai.

"Rašoma, kad šioms rungtynėms nėra ES pilietybės neturinčių žaidėjų limito, nors dar prieš sezoną gautuose dokumentuose buvo skelbiama apie visai kitokią tvarką.

Klubas mano, kad tai yra neteisingas sprendimas, kuris gali padėti "Barcelona" komandai sustiprinti savo sudėtį", - priduriame oficialiame pranešime.

Visgi, kaip jau praneša didžiausi šalies dienraščiai, "Barcelona" komandai pavyks išsisukti iš šios situacijos, nes paskutinę minutę Philippe Coutinho buvo suteikta Portugalijos pilietybė. "Barca" savo gretose turi dar tris be ES pilietybės esančius žaidėjus - Arthurą, Malcomą ir Arturo Vidalį.

Kova dėl Ispanijos Supertaurės trofėjaus šiandien Maroke įvyks 23 valandą LT laiku.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...