"Šiaulius" sustiprino patyręs R.Radavičius

Atvykus naujajam vyriausiajam treneriui Tomui Ražanauskui komanda pradėjo pasiruošimą artėjančiam sezonui. Neilgai trukus į „Šiaulių“ klubą atvyko ir kontraktą pasirašė puikiai Lietuvoje žinomas futbolininkas Ramūnas Radavičius.

R. Radavičius gali rungtyniauti tiek saugų, tiek gynėjų grandyje. Per savo karjerą Ramūnas Radavičius yra rungtyniavęs Plungės „Babrungo“, „Vilniaus“, Vilniaus „Žalgirio“, Marijampolės „Sūduvos“, Panevėžio „Ekrano“ komandose, o paskutinė jo karjeros stotelė buvo VMFD „Žalgiris“.

34-erių metų žaidėjas 4 kartus yra triumfavęs aukščiausioje šalies lygoje, 5 kartus jis į viršų kėlė LFF taurę. Taip pat R. Radavičius yra ne kartą atstovavęs Lietuvos nacionalinei futbolo rinktinei.

Pats futbolininkas džiaugėsi atvykęs į Šiaulius: „Džiaugiuosi atvykęs čia į Šiaulius. Puikiai pažįstu vyriausiąjį trenerį, esu kartu su juo rungtyniavęs. Tikiuosi, mums seksis puikiai bendradarbiauti. Klubo administracijoje yra naujų veidų, juos taip pat pažįstu, todėl viskas čia puiku bei sieksime kuo daugiau pergalių.“

Komandos vyriausiasis treneris Tomas Ražanauskas apie naująjį komandos žaidėją atsiliepė tik teigiamai: „Ramūnas puikus žaidėjas, tikrai bus labai naudingas mūsų ekipai. Kiekvienoje komandoje turi būti tokių patyrusių žaidėjų, o jo patirtis bus be galo naudinga jauniems žaidėjams.“

fcsiauliai.lt