Šiaurės Londono derbį sutepė šlykštus "Tottenham" sirgaliaus poelgis

Anglijos „Premier“ lygos mačas tarp dvejų Londono ekipų „Tottenham Hotspur“ ir „Arsenal“ padovanojo įspūdingo grožio reginį su net šešiais įvarčiais.

Deja, viso mačo grožį kiek sumenkino rasistinis „Tottenham“ ekipos sirgalių elgesys.

Dešimtąją rungtynių minutę vienuolikos metrų baudinį sėkmingai realizavo ir į priekį „Arsenal“ išvedė šios ekipos žaidėjas Pierre-Emerickas Aubameyangas, o jam nubėgus džiaugtis link sirgalių, iš „Tottenham“ aistruolių tribūnos į aikštę atskriejo bananas. 

Itin didelės reakcijos aikštėje tai neiššaukė, tačiau pro akis praleista taip pat nebuvo – manoma, kad tas sirgalius bus atpažintas ir suspenduotas.

Pranešama, kad Šiaurės Londono derbyje iš viso buvo areštuoti septyni sirgaliai.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Notwithstanding the deep-rooted Arsenal-Tottenham rivalry, I hope every Spurs fan can agree that the person who threw a banana at Aubameyang today is a racist scumbag who shames your club &amp; should be banned for life.  <br>I&#39;d feel that way if an Arsenal fan did it to a Spurs player. <a href="https://t.co/vFINZSuMOV">pic.twitter.com/vFINZSuMOV</a></p>&mdash; Piers Morgan (@piersmorgan) <a href="https://twitter.com/piersmorgan/status/1069313084760694785?ref_src=twsrc%5Etfw">December 2, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

lrytas.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...