Šio sezono Čempionų lyga nėra svetinga stipriausių Europos lygų čempionams

Čempionų lygoje jau šiandien finišuos grupių etapo kovos, tačiau jau dabar aišku, kad šiame etape stipriausių šešių Europos lygų čempionams taip ir nepavyko laimėti nė vienos grupės.

Nė vienai iš šešių stipriausių Europos lygų (Ispanijos, Anglijos, Italijos, Vokietijos, Prancūzijos ir Portugalijos) čempionams nepavyko laimėti savo grupės varžybų pirmajame etape, o dviem iš jų turnyras jau baigėsi. Dar prieš paskutinį mačą „Ligue 1“ čempionai „Monaco“ nebeturi galimybių pakilti iš paskutinės G grupės vietos, o Portugalijoje triumfavusi „Benfica“ A grupėje apskritai neiškovojo nė vieno taško.

Ispanijos čempionai „Real“ futbolininkai H grupėje užims antrąją vietą, o juos aplenks antrą poziciją praėjusių metų „Premier“ lygoje užėmusi „Tottenham Hotspur“ komanda. Antri savo grupėse liko ir Vokietijos, Italijos bei Anglijos čempionai. „Bayern“ į priekį praleido praėjusį sezoną antrą vietą Prancūzijoje užėmusią „Paris Saint-Germain“, „Juventus“ nesugebėjo aplenkti antros praėjusio sezono „La Liga“ komandos – „Barcelona“, o „Chelsea“ pirmąją vietą C grupėje užleido „Serie A“ vicečempionams „Roma“ futbolininkams.

Prie šių klubų jau šiandien gali prisijungti ir „Spartak“, kuriai kelią į kitą etapą atvertų tik pergalė išvykoje prieš „Liverpool“. Tiesa, teoriškai ši ekipa vis dar gali laimėti grupių etapo kovas, tačiau norėdami grupėje užimti pirmąją vietą, jie taip pat turės tikėtis, kad „Sevilla“ išvykoje neįveiks „Maribor“ klubo.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...