Sirgaliai raginami palaikyti rinktinę Juodkalnijoje

Futbolo aistruoliai jau gali įsigyti bilietus į UEFA Tautų lygos rungtynes ne tik Vilniuje, tačiau ir pirmąjį mačą išvykoje. Jį rugsėjo 10 d. Lietuvos futbolo rinktinė žais Juodkalnijos sostinėje Podgoricoje.

„Išgirdome nemažai pageidavimų ir užklausų dėl galimybės įsigyti bilietus į rungtynes Juodkalnijoje. Lietuvos futbolo federacija pasirūpino, kad bilietai kuo greičiau atsidurtų prekyboje. Tiesa, jų skaičius ribotas”, – sakė LFF komercijos direktorius Edgaras Stankevičius.

Juodkalnijos ir Lietuvos futbolo rinktinių mačas daugiau nei 15 tūkst. žiūrovų talpinančiame Podgoricos stadione vyks rugsėjo 10 d. 20.45 val. vietos laiku. Įsigijus bilietus per www.tiketa.lt arba TIKETA kasose juos reikės iškeisti į Juodkalnijos futbolo federacijos išduotus bilietus. Juos nuo rugpjūčio 27 d. galėsite išsikeisti ir atsiimti „Siemens“ arenos kasoje, Vilniuje. Bilietų kaina – nuo 3 eurų.

Pirmąsyk organizuojamos UEFA Tautų lygos rungtynes su Juodkalnija lietuviai žais iškart po mačo namie su Serbijos rinktine, dalyvavusia šių metų pasaulio čempionate. Organizatoriai siekia, kad šis rugsėjo 7 d. Vilniuje vyksiantis mačas virstų tikra futbolo ir pramogų švente.

„Sirgaliai turės ką veikti ir prieš rungtynes. Jų laukia iki šiol per Lietuvos rinktinės rungtynes nematyta pramogų gausa. Beje, sirgaliai LFF „Facebook” paskyroje dar gali siūlyti lietuvišką grupę, kuri koncertuos prieš rungtynes”, – sakė E.Stankevičius.

Šiuo metu bilietų į rungtynes Lietuva-Serbija kainos prasideda nuo 10 eurų. Vėliau bilietai, kuriuos platina TIKETA, brangs.

Rungtynių pradžia LFF stadione Vilniuje – 21.45 val.

Pirmą kartą istorijoje organizuojamoje Tautų lygoje visos 55-ios UEFA priklausančių valstybių rinktinės pagal reitingą buvo suskirstytos į 4 divizionus. Lietuva drauge su Juodkalnija, Rumunija ir Serbija žais C diviziono 4-ojoje grupėje. Jos nugalėtojai pateks į diviziono pusfinalį, kuriame tęs kovą dėl vienintelio kelialapio į 2020 metų Europos čempionatą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...