Skautas atskleidė, kaip "Chelsea" pražiopsojo progą už dyką įsigyti K.Mbappe

Garsiojo prancūzo Kyliano Mbappe karjera galėjo susiklostyti visaip kitaip.

Buvęs Londono "Chelsea" skautas Serge Danielis Boga atskleidė, kad snaiperis 2012 metais dalyvavo "mėlynųjų" komandos peržiūroje, tačiau abi pusės taip ir nesukirto rankomis.

"Chelsea" pirmoji jį pasikvietė į peržiūrą. Mano draugas, tuo metu dirbęs "Nike", atskleidė, jog Prancūzijoje yra perspektyvus žaidėjas ir paragino užmesti akį.

Man jis paliko įspūdį ir įkalbėjau Londono komandą pasikviesti puolėją į Angliją.

K.Mbappe atvyko kartu su savo šeima ir pademonstravo jau dabar visiems žinomus įgūdžius. Žaidėme prieš "Charlton" ir laimėjome 7:0.

Po savaitės mes nuvykome į klubo ofisą ir žaidėjui buvo pasakyta: "Mums patiko tai, ką mes matėme, bet kviečiame atvykti į kitą peržiūrą ir tada žiūrėsime."

Atsimenu, jog Kyliano mama per vertėją prašneko: "Paklausykite, mes negrįšime. Jei norite, pasirašykite dabar, kitaip po penkerių metų norint jį susigrąžinti reikės sumokėti 50 mln. eurų!"

Pasirodo, mama buvo teisi ir dabar kažkas sumokėjo net 180 mln. eurų. Moteris žinojo, ką sugeba jos sūnus ir neklydo.

K.Mbappe jau tuomet buvo talentingas, tačiau Anglijoje norėjo matyti daugiau plušantį atletą. Tada Kylianas tokiu dar nebuvo, kaip ir nežaisdavo gynyboje. Kai gaudavo kamuolį, galėjo žaisti nuostabiai, tačiau kitu atveju, jis labai nesistengdavo", - kalbėjo skautas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...