Solskjaeras: "Europos lyga yra mūsų komandos lygio turnyras"

"Manchester United" klubo gerbėjai kitą sezoną savo komandos UEFA Čempionų lygoje nematys – "raudonieji velniai" po lygiųjų su "Huddersfield" užbaigė bet kokią kovą dėl patekimo į didįjį ketvertą.

"Man Utd" komandą šiose rungtynėse tenkino tik pergalė, nes jau po savaitės finišuoja Anglijos "Premier" lyga. Šios lygiosios nustebino, nes "United" kovojo su jau seniai bilietą į "Championship" gavusia komanda.

Po rungtynių su žiniasklaida bendravęs Ole Gunnaras Solskjaeras teigė, kad būtent pirmasis mėnesis po J. Mourinho atleidimo leido susidaryti įspūdį, kad "United" yra pajėgi finišuoti didžiajame ketverte, tačiau dabar klubas buvo sugrąžintas į realybę.

"Europos lyga tikriausiai yra tinkamiausia vieta žaisti mums", – pareiškė Solskjaeras. – Nemaža tikimybė, kad šiandien pamatėme kai kurių žaidėjų paskutines rungtynes su "United" marškinėliais".

"Šioje pozicijoje mes nesame be priežasties. Visą šį sezoną nebuvo pakankamai geri, kad galėtume mesti iššūkį dėl patekimo į Čempionų lygą. Nėra joks siurprizas, kad nežaisime šiame turnyre, tačiau šiandien tikrai galėjome sužaisti geriau. Tai nėra pasiteisinimas.

Mes paprasčiausiai neiškovojome pakankamai taškų, nelaimėjome pakankamai rungtynių ir neįmušėme pakankamai įvarčių. Šios rungtynės parodė, kokiame lygyje esame iš tikrųjų.

Mes negyvename kažkokiame fantazijų pasaulyje ir negalime galvoti, kad pavysime dvi stipriausias lygos komandos. Mes esame toli nuo to, tačiau negalime sakyti to paties, kai kalbame apie buvimą didžiajame ketverte", – nusivylimo neslėpė strategas.

"Raudonieji velniai" sezoną užbaigs rungtynėmis su dar vienu lygos autsaideriu – "Cardiff City".

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...