Solskjaeras: "Galvojame apie titulus, o ne didįjį ketvertą"

"Manchester United" į pergalių kelią grąžinęs Ole Gunnaras Solskjaeras teigia, kad patekimas į didijį ketvertą nėra pagrindinis šio sezono tikslas.

Prie Jose Mourinho į tikrą duobę patekęs "Man Utd" klubas grįžo į kovą dėl didžiojo ketverto ir dabar nuo Londono "Chelsea" komandos atsilieka tik trimis taškais.

Pasak O. G. Solskjaero, komanda vis dar varžosi UEFA Čempionų lygoje ir FA taurėje, todėl tai ir turėtų būti pagrindinis sezono tikslas.

"Mes esame "Manchester United", todėl visada turime kovoti tik dėl titulo lygoje. Akivaizdu, kad šiais metais to negalėsime padaryti, tačiau turime žiūrėti į priekį", – prieš šiandien įvyksiančią dvikovą su "Burnley" kalbėjo strategas.

"Mūsų dar laukia UEFA Čempionų lyga bei FA taurė, todėl negalime teigti, kad patekimas į didįjį ketvertą yra mūsų tikslas. Mes turime galvoti apie tai, ar galime šį sezoną laimėti kažkurį trofėjų. Aš, kaip "Man Utd" treneris, į kiekvienas rungtynes žengiu su tikslu jas laimėti", – pozityvumą skleidė norvegas.

Solskjaeras, pats laimėjęs ne vieną titulą su "Man Utd", pridūrė: "Jeigu laimi trofėjų, tai fantastiška diena visam klubui. Diena, kai iškovoji trofėjų yra geriausia tavo gyvenime, nes tu nežinai kada ji vėl ateis. Treneriai visada mėgaujasi trofėju, nepriklausomai nuo jo svarbumo."