Solskjaeras: "Kažkas fantastiško, kai pamatai, kaip stipriai į priekį pažengė PSG"

UEFA Čempionų lygos laukimas baigėsi – jau antradienį grįžta prestižinio Europos futbolo turnyro kovos.

Jau pirmąją aštuntfinalio etapo dieną išvysime kvapią gniaužiančią dvikovą – "Manchester United" namuose priima Paryžiaus "Saint-Germain". "Raudonieji velniai" dabar yra laikomi neakivaizdžiais favoritais, kai jų varžovai neteko dviejų kertinių žaidėjų.

PSG į Mančesterį iš viso atvyko be trijų startinių žaidėjų – Neymaro, Edinsono Cavani ir Thomo Meunier.

"Bet kuri komanda, praradusi tokius žaidėjus kaip Cavani ir Neymarą, susidurtų su problemomis", – spaudos konferencijoje teigė "Man Utd" pergalių kalvis Ole Gunnaras Solskjaeras.

"Jie suteiks šansą kitiems žaidėjams, todėl bus mažiau prognozuojami. Dabar mes galime tik spėlioti, kaip PSG bandys žaisti šiose rungtynėse", – tęsė strategas.

"Mūsų laukiama fantastinė dvikova, kurios mes labai laukiama. Tai bus didžiulis testas visai komandai. PSG savo gretose turi keletą pasaulinės klasės žaidėjų – Buffoną, Thiago Silva, Mbappe ir Neymarą. Šis klubas yra stipriai pažengęs į priekį. Kažkas fantastiško, kai pažiūri, kokiu klubu tapo PSG", – pagyrų būsimiems oponentams negailėjo norvegas.

Solskjaeras prieš savaitę lankėsi Prancūzijoje ir matė PSG rungtynes prieš "Lyon". Paklaustas apie susidarytą įspūdį, strategas atsakė: "Visada smagiau matyti žaidėjus gyvai nei per televizoriaus ekraną. Žiūrėdamas į juos iš tribūnų gali pamatyti visai kitokį greitį, pačius žaidimo pricipus. Galų gale pamatai, kokiu žaibiški greičiu bėga Mbappe. Mes turėsime būti ypač atsargūs."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...