Solskjaeras: "Mūsų pranašumas buvo tai, kad neturėjome ko prarasti"

UEFA Čempionų lygoje ir toliau netrūksta sensacijos – trečiadienį vakare pasirodymą aštuntfinalio etape užbaigė turtingoji Paryžiaus "Saint-Germain" komanda.

Pirmoje dvikovoje pergalę rezultatu 2:0 pasiekusi PSG komanda sutrupėjo antrajame mače – nieko prarasti neturėjęs "Manchester United" net ir be visos krūvos svarbių žaidėjų sugebėjo pasiekti sensacingą pergalę ir iškovoti kelialapį į ketvirtfinalį.

Po šių rungtynių nebeliko jokių abejonių – Ole Gunnarui Solskjaerui bus įteiktas naujas kontraktas. Pats strategas apie tai kalba nedrąsiai, tačiau pripažino, kad Paryžiuje jie trečiadienio vakarą sukūrė tikrą sensaciją.

Iškart sulaukęs klausimo apie savo ateitį, norvegas teigė: "Tai fantastiška naktis. Lieka užbaigti sezoną ir pažiūrėti, kokį sprendimą priims klubas."

"Šioje dvikovoje buvome underdogai, kas tokiam klubui kaip "Manchester United" nėra būdinga. Visgi šiandien toks statutas mums buvo priimtinas. Visiems šiems vaikinams buvo svarbu žinoti, kad šiose rungtynėse jie neturi ko prarasti.

Tai neabejotinai yra geriausias mano kaip trenerio karjeros momentas. Būti čia yra didžiulė garbė. Tokie momentai, kai esi su visu trenerių štabu, žaidėjais, sirgaliais... Tai yra visas futbolo grožis.

Bosas (Fergusonas – red.) taip pat atėjo į rūbinę ir mums visus pasveikino", – pergale Paryžiuje didžiavosi Solskjaeras.