Solskjaero efektas: "Man Utd" Kardife pasiekė didžiausią pergalę šiame sezone

Ole Gunnaro Solskjaero karjeros etapas būnant vyriausiuoju "Manchester United" komandos treneriu prasidėjo aukščiausia nata – "raudonieji velniai" šventė triuškinančią pergalę 18-ajame Anglijos "Premier" lygos ture.

Jose Mourinho paslaugų antradienį atsisakęs ir į jo vietą iki sezono pabaigos legendinį klubo futbolininką pasisamdęs "Man Utd" išvykoje rezultatu 5:1 sutriuškino "Cardiff".

Jau 3-ąją minutę į šeimininkų vartus krito pirmasis įvartis, kai puikų šūvį realizuodamas baudos smūgį atliko Marcusas Rashfordas. Ties tuo svečių iš Mančesterio komandos sėkmė nesibaigė – 29-ąją minutę įspūdingą patranką iš maždaug 30 metrų paleido Anderis Herrera.

38-ąją minutę "Cardiff" nuo 11 metrų žymos sušvelnino atsilikimą, tačiau jau vos po trijų minučių Anthony Martialis puikios atakos metu sugrąžino svečiams dviejų įvarčių pranašumą.

Antrajame kėlinyje savo žodį tarė Jesse Lingardas – 57-ąją minutę jis pasižymėjo nuo 11 metrų žymos, o pačioje mačo pabaigoje pasiekė ir antrąjį įvartį, kuris leido "Man Utd" ekipai švęsti didžiausią pergalę šiame sezone.

"Manchester United" po pergalės šoktelėjo į šeštąją poziciją. Nuo penktoje vietoje esančio "Arsenal" jie atsilieka aštuoniais taškais.

Per pastarąsias penkerias rungtynes "raudonieji velniai" pergalę buvo iškovoję tik sykį, kai namuose taip pat gana lengvai buvo susidorota su "Fulham".

Rezultatas:

"Cardiff" 1 - 5 "Man Utd"
3' [0 - 1] M. Rashford
29' [0 - 2] A. Herrera
38' [1 - 2] V. Camarasa (11 m. baudinys)
41' [1 - 3] A. Martial
57' [1 - 4] J. Lingard (11 m. baudinys)
90' [1 - 5] J. Lingard

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...