Sostinės derbyje ir vėl pranašesnis buvo „TurboTransfers“ klubas

Vilniaus mieste buvo žaidžiamas sostinės futsalo derbis, kuriame ir dar kartą savo pranašumą įrodė FC „TurboTransfers“. Ši ekipa jau antrą kartą užtikrintai nugalėjo VDA ekipą, o šįkart užfiksuotas rezultatas – 8:2.

Pirma minutė mums suponavo apie atkaklesnę kovą, kadangi pirmasis įvartį pelnė VDA puolėjas Pavelas Šarynskis, tačiau „TurboTransfers“ į tai atsakė net 4 tiksliais smūgiais per pirmą kėlinį.

Andrius Kazakevičius rezultatą išlygino 4 minutę, po aštuonių minučių Donatas Šėgžda rezultatą persvėrė „TurboTransfers“ naudai.
Kėlinio pabaigoje fantastiškai sužaidė puolėjas Mantas Makutunovičius, pelnęs net du įvarčius ir į pertrauką komandas nuvedęs, rezultatui esant 4:1.

Antrasis kėlinys ir vėl vyko identiškai. VDA pirmi pelnė įvartį, po tikslaus Gedimino Skrocko smūgio, bet tada sekė keturi „TurboTransfers“ įvarčiai be atsako. Šįkart juos mušė vartininkas Marius Šalkauskas, D. Šėgžda, Andrius Kazakevičius ir Mantas Leonavičius.

Reikia pažymėti, kad vartininkas M. Šalkauskas pasižymėjo jau antrose rungtynėse iš eilės.

Po šios pergalės „TurboTransfers“ su 16 taškų bent jau laikinai pakilo į trečią vietą, o VDA su 12 taškų nukrito į šeštą poziciją.