"Southampton" nutraukė "Arsenal" nepralaimėtų rungtynių seriją, E. Hazardas atvedė "Chelsea" į pergalę

15 val. 30 min. Anglijos "Premier" lygoje buvo sužaistos dar dvejos 17-ojo turo rungtynės.

Pirmąją pergalę nuo rugsėjo 1-os dienos savo žiūrovų akivaizdoje pasiekė naujo trenerio vadovaujama "Southampton" komanda. "Šventieji" šventė pergalę ne prieš bet ką, o iki šio savaitgalio 22 rungtynes iš eilės nepralaimėjusį Londono "Arsenal".

"Southampton" ekipai runtynės prasidėjo puikiai – 20-ąją minutę Danny Ingsas gudriu smūgu galva išvedė šeimininkus į priekį. Visgi ilgai šio pranašumo "šventieji" neišsaugojo – po aštuonių minučių išlyginamuoju įvarčiu atsakė Henrikhas Mkhitaryanas.

Šį sezoną dar nė kartą pirmojo kėlinio nelaimėjęs "Arsenal" buvo nubaustas antruoju įvarčiu – dar vieną kokybišką įvartį galva įmušė D. Ingsas.

Antrajame kėlinyje "Arsenal", kaip ir būdinga prie Unai Emery, iškart metė į kovą Alexandre'ą Lacazette'ą. 53-ąją minutę rezultatas vėl tapo lygus, o įvartį vėl pasiekė H. Mkhitaryanas, kuriam pasižymėti padėjo ne vietoje atsidūręs "Southampton" gynėjas.

Rungtynių pabaigoje įvykiai galėjo pakrypti tiek į vienų, tiek ir į kitų pusę, tačiau savo sėkmės galiausiai sulaukė "Southampton". 85-ąją minutę į "Arsenal" vartus krito dar vienas įvartis galva, o jį įmušė D. Ingsą aikštėje pakeitęs Charlie Austinas.

Pralaimėjimo skonį vėl prisiminęs "Arsenal" nuo ketvirtos vietos padidino atsilikimą iki trijų taškų.

Kitose rungtynėse Londono "Chelsea" ekipa rezultatu 2:1 palaužė "Brighton". "Mėlynieji" įtikinamai pradėjo rungtynes, tačiau rungtynių pabaigoje galėjo ir prisižaisti.

17-ąją minutę po Edeno Hazardo perdavimo pasižymėjo Pedro, o po 16 minučių pranašumą padidino ir pats E. Hazardas.

Antrajame kėlinyje "Brighton" 66-ąją minutę sušvelnino atsilikimą, tačiau "Chelsea" laimei daugiau įvarčių šioje dvikovoje nebekrito, o patys "aristokratai" įsitvirtino didžiajame ketvirtuke.

Rezultatai:

"Southampton" 3 - 2 "Arsenal"
20' [1 - 0] D. Ings
28' [1 - 1] H. Mkhitaryan
44' [2 - 1] D. Ings
53' [2 - 2] H. Mkhitaryan
85' [3 - 2] C. Austin

<iframe width="500" height="300" src="https://hfoot.matchat.online/player/6oaKN8z87v" style="border:none;" allowfullscreen></iframe>

"Brighton" 1 - 2 "Chelsea"
17' [0 - 1] Pedro
33' [0 - 2] E. Hazard
66' [1 - 2] S. March

<iframe width="500" height="300" src="https://hfoot.matchat.online/player/UB1pOiaEvZ" style="border:none;" allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...