Spauda: "Atletico" pažadais apie naujus pirkinius įtikino A. Griezmanną likti klube

Jau kurį laiką su persikėlimu į „Barcelona“ sietas „Atletico“ lyderis Antoine‘as Griezmannas Madrido ekipos veikiausiai nepaliks – pranešama, jog jį likti įtikino ambicingi komandos planai stiprinti savo sudėtį.

AS praneša, jog sprendimą dėl karjeros tęsinio iki pasaulio čempionato žadėjęs priimti prancūzas apsisprendė komandos nekeisti. Teigiama, jog jis jau pranešė savo agentams, kad jis nori likti Madride, o pastaruoju metu jis sulaukė daugybės dėmesio iš šios komandos atstovų.

Žaidėjui buvo pasiūlytas naujas kontraktas, komandos treneris Diego Simeone kone kiekvieną dieną bendravo su žaidėju kalbėdamas apie ateities planus, o klubo sporto direktorius Andrea Berta jam pažadėjo sudėties papildymą, kuris neapsiribos vos vienu pirkiniu. Manoma, jog būtent žinios apie laukiančius naujus pirkinius padėjo trofėjų norintį A. Griezmanną įtikinti, kad dėl titulų jis galės kovoti ir Madride.

„Atletico“ viliasi savo pažadus paversti darbais ir dar prieš pasaulio čempionatą paskelbti apie įsigytą garsų žaidėją, o pirmasis jų kandidatas papildyti ekipą yra „Monaco“ atstovas Thomasas Lemaras.