Spauda: F. Černychas netrukus turėtų papildyti Maskvos "Dinamo"

Geriausio pastarųjų metų Lietuvos futbolininko Fedoras Černycho karjeroje netrukus turėtų įvykti ilgai laukti pokyčiai.

Nuo pat vasaros daugybės klubų dėmesio susilaukęs puolėjas artėja prie persikėlimo į Maskvos „Dinamo“ klubą. Iš pradžių apie tai informavo Rusijos naujienų portalas 8news.ru, o šią informaciją netrukus patvirtino žurnalistas Piotras Wolosikas.

Lenko teigimu, tarp klubų jau yra pasiektas susitarimas dėl išpirkos ir 26 metų lietuvis šiandien atsisveikino su Turkijoje stovyklaujančiais „Jagiellonia“ žaidėjais ir išvyko į toje pačioje šalyje antrai sezono daliai besiruošiančios „Dinamo“ komandos stovyklą.

F. Černychas Lenkijoje rungtyniavo nuo 2014 metų vasaros. Vieną sezoną jis praleido „Leczna Gornik“ klube, o pastaruosius du su puse sezono jis atstovavo „Jagiellonia“ klubui. Visgi, lietuvio sutartis su šia ekipa galiojo iki vasaros, o pats puolėjas neslėpė, jog neketino pratęsti kontrakto ir vasarą bet kuriuo atveju būtų palikęs Lenkijos komandą.

Per savo karjerą Lenkijoje Lietuvos rinktinės žaidėjas iš viso sužaidė 120 mačų, per kuriuos pelnė 30 įvarčių bei atliko 26 rezultatyvius perdavimus.

Po 20 turų Maskvos „Dinamo“ Rusijos čempionate užima dvyliktą poziciją.