Spauda: Louisas van Gaalas yra pasiruošęs trauktis iš "United" trenerio posto

Po savaitgalį patirto pralaimėjimo „Southampton“ ekipai, Louisas van Gaalas svarsto galimybę palikti savo postą – teigia Anglijos spauda.

Anglijos žiniasklaidoje cituojamas olando interviu po nesėkmės, kuriame jis prisipažįsta nuvylęs komandos gerbėjus. Van Gaalas minėtame interviu po rungtynių pripažino, jog komandos rodomi rezultatai netenkina nei jo, nei klubo gerbėjų.

„Aš esu labai nusivylęs, kad negaliu pasiekti fanų norimų rezultatų. Jie turi, ar bent turėjo didelių vilčių sietų su manimi, o aš negaliu jų išpildyti.  Dėl to aš jaučiuosi sužlugdytas.“

„Mes norime būti pirmajame trejete, bet mes ten nesame, o dabar, kai mes nelaimėjome, o pagrindiniai varžovai iškovojo pergales, mes patyrėme dar vieną nuosmukį. Negalima pasakyti, kad tai yra dėl vieno ar kito aspekto, nes yra daugybė dalykų, kurie įtakoja rezultatą, o taip pat mums neitin sekasi ir su traumomis. Bet nepaisant to, mes turime laimėti ir mes galėjome laimėti, bet to nebuvo.“, - teigė Van Gaalas.

Visgi į klausimą ar jis yra pasiryžęs ir toliau dirbti šios komandos vyriausiuoju treneriu jis nebuvo linkęs atsakyti. Fanų palaikymas buvo pagrindinė priežastis, kurią jis pabrėždavo atsakydamas į klausimą ar jis ir toliau liks poste. Po šios nesėkmės tokie stratego žodžiai iš karto pakurstė kalbas apie galimą pasitraukimą iš vyriausio trenerio posto.

Skambiausia antrašte pasidabino „The Sun“, kurie teigia, jog treneris yra ant pasitraukimo iš ekipos slenksčio.

Ar šis pralaimėjimas bus paskutinis Louiso van Gaalo karjeroje „Manchester United“ klube, paaiškės jau artimiausiu metu.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...