Spauda: "Real" veda derybas su D. Luizu

Zinedine'as Zidane'as preš kelias dienas atsisakė patvirtinti, kad Madrido "Real" neieškos pastiprinimo žiemos perėjimų lange.

Prancūzijos dienraštis RMC teigia, kad Madrido "Real" susisiekė su 30-mečiu centro gynėju Davidu Luizu, kuris pastaruoju metu išgyvena ne patį geriausią laikotarpį Londono "Chelsea" klube.

Teigiama, kad Z. Zidane'as nėra iki galo patenkintas savo gynybos linija, kai ši praėjusią vasarą neteko Pepe. Jį pakeitė jaunasis Jesusas Vallejo, tačiau ispanu strategas pernelyg daug pasitikėjimo nerodo.

Šiuo metu pagrindinę gynėjų porą sudaro Sergio Ramosas ir Raphaelis Varane, tačiau abu šį sezoną jau turėjo problemų su sveikata. Trečiasis pasirinkimas yra Nacho, tačiau ir šis šį sezoną neblizga savo žaidimu gynyboje.

RMC teigia, kad "Real" jau susisiekė su D. Luizu, kuris dėl prastų santykių su Antonio Conte Londoną nori palikti jau sausį. Prognozuojama, kad šis perėjimas gali atsieiti iki 30 milijonų eurų.

Didžiausia problema, kad šis perėjimas įvyktų yra tik tai, kad D. Luizas negalėtų būti registruotas UEFA Čempionų lygos turnyrui, todėl "baltieji" turi rimtai apsispręsti dėl galimo transfero.

Brazilas šį sezoną sužaidė 13 susitikimų ir pelnė du įvarčius.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...