"Stamford Bridge" stadione - S. Aguero "hat-trickas" ir triuškinanti "Man City" pergalė (VIDEO)

19 valandą 30 minučių Lietuvos laiku Anglijos "Premier" lygoje sužaistos šeštosios 34-ojo turo rungtynės.

"Stamford Bridge" stadione Londono "Chelsea" susigrūmė su "Manchester City" ekipa. "Miestiečiai" vedami Sergio Aguero rezultatu 0-3 sutriuškino Guuso Hiddinko auklėtinius ir bent laikinam pakilo į trečiąją poziciją.

Pirmasis kėlinys prasidėjo aktyviu "mėlynųjų" ekipos žaidimu. 4-ąją minutę puikią progą išvest šeimininkus į priekį turėjo Pedro, tačiau ispanas nesugebėjo kamuolį pasiųsti į svečių vartus, nors juos buvo palikęs Joe Hartas. Užtikrintai prie vartų linijos sužaidė gynėjas Nicolas Otamendi.

Vis dėlto vėliau Manuelio Pellegrini auklėtiniai perėmė iniciatyvą ir kūrė daugiau pavojingų progų. Vieną realiausių progų pasižymėti šiame susitikime 20-ąją minutę turėjo Kevinas De Bruyne, tačiau belgui likus vienas prieš vieną nepavyko nuginkluoti savo tautiečio "Chelsea" vartuose.

33-ąją minutę krito pirmasis šių rungtynių įvartis. Iš maždaug 20 metrų klastingą smūgį atlikęs Sergio Aguero išvedė šeimininkus į priekį, o 54-ąją minutę po Samiro Nasri perdavimo pranašumą padidino.

Per visą antrąją kėlinį "Chelsea" savo varžovams neturėjo ko pasiūlyti. 78-ąją minutę baudos aikštelėje prieš Fernandinho prasižengė ir iš aikštės buvo pašalintas Thibautą Courtois. Į vartus stojęs Asmiras Begovičius S. Aguero 11 metrų baudinio neatrėmė ir "miestiečiai" po argentiniečio "hat-tricko" iškovojo svarbius tris taškus.

"Man City" su 60 taškų pakilo į trečiąją poziciją, bet Londono "Arsenal" rytoj turės galimybę susigrąžinti dviejų taškų pranašumą. 44 taškus savo sąskaitoje turintis "Chelsea" klubas lieka 10-oje pozicijoje.

Rezultatai:

"Chelsea" 0 - 3 "Man City"
33' [0 - 1] S. Aguero
54' [0 - 2] S. Aguero
80' [0 - 3] S. Aguero (11 m. baudinys)
78' T. Courtois ("Chelsea") pašalintas iš aikštės

Turnyrinė lentelė: