Stiklinis žmogus? D. Sturridge`as patyrė dar vieną traumą

Pranešama, jog Danielis Sturridge`as patyrė dar vieną traumą, o jo ilgas susižeidimų sąrašas pasipildė dar vienu įrašu. „Liverpool“ puolėjas šį kartą iš rikiuotės buvo išvestas dėl pakinklinės sausgyslės patempimo.

26-erių metų žaidėjas skausmą pajuto 0:2 pasibaigusiame susitikime su „Newcastle“, o antradienį atlikti tyrimai nustatė pažeidimus raumenyje.

Šiuo metu nėra pranešama, kiek užtruks dar viena žaidėjo reabilitacija, tačiau manoma, jog jam išgyti prireiks keleto savaičių, o ketvirtadienio susitikime su „Sion“ anglui išbėgti į aikštę nėra jokių galimybių.

Po paskutinės traumos atsigavęs puolėjas į startinę sudėtį buvo įtrauktas vos kartą, susitikime su „Southampton“, kurį „Liverpool“ laimėjo 6:1, o Sturridge`as pelnė du įvarčius. Prieš tai Kloppas pabrėžė, jog šiam žaidėjui yra taikomas ilgesnis reabilitacijos planas ir lengvesnis įliejimas į pagrindinę sudėtį, kuriuo buvo tikimasi išvengti tolimesnių traumų.

„Jeigu vienas žaidėjas yra turėjęs 20 traumų, akivaizdu, jog su juo negalima elgtis lygiai taip pat, kaip su futbolininku, kuris yra patyręs vos vieną sužeidimą.“, - apie taikomą atsargumą atskleidė Kloppas.

Nepaisant viso atsargumo, tai žaidėjui nepadėjo išlikti sveikam. Puolėjas šį sezoną sužaidė vos 346 minutes, bet per tą laiką spėjo pasižymėti keturis kartus.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...