"Stumbro" gretose - 190 cm ūgio afrikietis

Kauno “Stumbro” futbolininkai šiandien į Klaipėdą žaisti A lygos 27-ojo turo rungtynių išvyks sustiprėję. Prie komandos prisijungė puolėjas iš Ganos Sheriffas Mohammedas ir į komandą sugrįžęs Agostinho Ca.

A lygos turnyro lentelėje „Stumbras“ šiuo metu užima septintą vietą ir yra surinkęs 22 taškus. Laipteliu aukščiau esanti „Jonava“ turi trimis taškais daugiau bei mačą atsargoje. Tai reiškia, kad norint patekti į šešetą „Stumbrui“ reikia tikėtis ne tik palankių rezultatų kituose stadionuose, bet ir patiems, tikėtina, surinkti maksimalų taškų skaičių per likusius du mačus ketvirtajame rate.

Šio tikslo kauniečiams padės siekti pagaliau prie komandos prisijungęs talentingas puolėjas iš Ganos S. Mohammedas. 24 metų puolėjo registracija jau senokai patvirtinta, tačiau jo atvykimas į Lietuvą užtruko dėl biurokratinių kliūčių.

Galingas 190 centimetrų ūgio puolėjas pasižymi puikiu žaidimu galva. Jis yra sužaidęs vienerias rungtynes Ganos nacionalinėje futbolo rinktinėjė, anksčiau gynė U-23 rinktinės garbę. Klubinėje karjeroje tai pirmoji S. Mohammedo patirtis Europoje. Prieš tai jis atstovavo Ganos ir Alžyro aukščiausių lygų klubams. Itin rezultatyviai jis žaidė gimtinės „Inter Allies“ gretose.

Jau kuris laikas su „Stumbro“ komanda treniruojasi į ją po kelių mėnesių pertraukos sugrįžęs Agostinho Ca. Anksčiau „Barcelona B“ klube žaidęs saugas atlikti reabilitaciją buvo išvykęs į Ispaniją.

A lygos rungtynės Klaipėdoje tarp vietos „Atlanto“ ir Kauno „Stumbro“ jau šį vakarą prasidės 18 val.