Su L. Messi aikštėje susidūręs "Tottenham" talentas: "Jis - visiška futbolo viršūnė"

Londono "Tottenham" klubo talentas Harry Winksas trečiadienį susidūrė su kone didžiausiu savo karjeros iššūkiu - bandė sustabdyti "Barcą" ir jos lyderį Lionelį Messi.

Bandymas nebuvo visiškai sėkmingas - "Tottenham" įmušė du įvarčius, tačiau L. Messi atsakė tuo pačiu ir bendru rezultatu 4:2 pergalę šventė katalonai.

H. Winksas teigia, kad L. Messi yra "viską turintis" futbolininkas, kurį sustabdyti yra itin sudėtinga užduotis: "Mėgavausi galimybe žaisti prieš jį. Žinoma, rezultatas atima tą džiaugsmą, tačiau kažkada aš prisiminsiu savo karjeros epizodus ir galėsiu pasakyti, kad žaidžiau prieš Messi, kuris, mano nuomone, yra geriausias visų laikų futbolininkas."

"Sunku dabar kalbėti ir paaiškinti mintis, kurias turiu galvoje. Mes pralaimėjome ir tai yra svarbiausia šių rungtynių dalis.

Vienintelis būdas, kaip galėčiau apibūdinti susitikimą aikštėje su juo (Messi - red.), tai, jog pamačiau, ką futbole reiškia apibrėžimas "visiškai užbaigtas žaidėjas".

Jis visada žino, kur stovi jo komandos draugai. Jo perdavimo skriejimo trajektorija yra kažkas išskirtinio. Jis - ypatingas futbolininkas. Manau, kad bet kuris žaidėjas, bent kartą per karjerą susidūręs su juo, galėtų pasakyti tą patį", - pridūrė H. Winksas.