Su sunkumais "Bayern" klube susidūręs N. Kovačas: "Grįšime į senąsias vėžes"

Niko Kovačas susidūrė su bene didžiausias sunkumais savo trenerio karjeroje - jo vadovaujama Miuncheno "Bayern" demonstruoja sau neįprastai blogą sportinę formą vietinėse pirmenybėse.

Šeštadienį įvykusioje dvikovoje bavarai savo žiūrovų akivaizdoje patyrė triuškinantį pralaimėjimą - Mionchengladbacho "Borussia" juos nugalėjo rezultatu 3:0.

Tai buvo ketvirtosios rungtynės iš eilės, kuriose "Bayern" nesugeba pasiekti pergalės. "Bundeslygoje" per paskutines tris rungtynes buvo patirti du pralaimėjimai ir kartą sužaista lygiosiomis. Šia "Bayern" nesėkmių serija pasinaudojo Dortmundo "Borussia", kuri bavarus jau lenkia keturiais taškais.

Po rungtynių iškart žurnalistų paklaustas, ar nerimauja dėl savo ateities šiame klube, N. Kovačas apie tai daug kalbėti nebuvo nusiteikęs: "Neturiu atsakymo šiam klausimui. Žinau, kad "Bayern" klube viskas yra kitaip nei bet kur kitur."

"Mes žaidėme gerai savo pirmose septyniose rungtynėse, o tada turėjome keturias blogas. Mes jau spėjome įrodyti, kad galime pasiekti gerus rezultatus. Esu įsitikinęs, kad grįšime į tą formą", - teigė strategas.

N. Kovačas mano, kad šį pralaimėjimą nulėmė individualios klaidos: "Rungtynes pradėjome neblogai, tačiau vėliau pradėjome daryti individualias klaidas. "Gladbach" įmušė tris įvarčius iš tiek pat galimų progų."