Su žaidėjais rūbinėje užsidaręs M. Sarri: "Antrajame kėlinyje žaidė tik viena komanda"

Londono "Chelsea" komandai trečiadienį įvykusiose Anglijos "Premier" lygos rungtynėse buvo suduotas skaudžiausias šios sezono smūgis – namuose žaidusi "Bournemouth" komanda "mėlynuosius" sutriuškino rezultatu 4:0.

Tokį rezultatą "Bournemouth" komanda pasiekė antrajame kėlinyje, nes pirmoje mačo pusėje buvo visiška lygybė.

Maurizio Sarri, kuris iškart po mačo su komanda užsirakino rūbinėje 45 minutėms, spaudos konferencijoje nebuvo nusiteikęs pamokslauti žaidėjams, tačiau pridūrė, kad tokių kėlinių daugiau negali pasikartoti.

"Sunku paaiškinti šį pasirodymą, nes pirmajame kėlinyje žaidėme tikrai neblogai", – pasakojo M. Sarri. – Antrajame kėlinyje praleidome įvartį po pirmųjų 2 minučių ir nuo to laiko sustojome žaisti. Bandydami atakuoti žaidėme ne kaip komanda, o kaip 11 pavienių žaidėjų. Sunku suprasti, kodėl taip atsitiko, nes pirmajame kėlinyje matėme problemas, kurias reikėjo išspręsti".

"Po šio įvarčio dar turėjome 43 minutes, tačiau su tokia reakcija negali pasiekti nieko. Aš bandžiau juos suprasti. Kalbėjau su žaidėjais po mačo, tačiau jiems taip pat buvo sunku paaiškinti, kas atsitiko, bandysime apie tai pakalbėti ketvirtadienį. Aš turiu išsiaiškinti, kas atsitiko, nes negalime palikti šios problemos užribyje.

Ši komanda visada atrodo pajėgi atsitiesti prieš stipriausias lygos komandas. Kai žaidžiame prieš jas, komanda sugeba būti labai aukštame motyvacijos lygyje, tačiau šiose rungtynėse viskas buvo priešingai", – pridūrė strategas.

"Chelsea" šeštadienį turės proga atsitiesti – jų namuose lauks dvikova su lygos autsaideriu "Huddersfield".