Sudėtimi patenkintas Solskjaeras: "Mums nereikia parduoti žaidėjų"

Ole Gunnaras Solskjaeras dar kartą pabrėžė, kad "Manchester United" komanda šią vasarą savo žaidėjų neparduos, todėl Paulio Pogba ir Romelu Lukaku likimas yra klubo rankose.

Žiniasklaidoje abi minėtos pavardės yra siejamos su išvykimais. P. Pogba yra trokštamas Madrido "Real" klube, o R. Lukaku paslaugų nori Milano "Inter".

Kaip savo pirmoje spaudos konferencijoje teigė Solskjaeras, "Man Utd" nėra tas klubas, kuriam reikėtų parduoti savo žaidėjus, o ir už nė vieną iš jų nebuvo sulaukta oficialių pasiūlymų.

"Kiek man teko susipažinti su situacija, jokių pasiūlymų už savo žaidėjus mes nesulaukėme", – teigė norvegas.

"Mes esame "Manchester United", mums nereikia parduoti žaidėjų ir permokėti už juos. Turime tinkamus žaidėjus už atitinkamą kainą. Jeigu pažiūrėsime į sudėtį, mes turime daug puikių futbolininkų", – kalbėjo Solskjaeras, kuris šią vasarą prarado tik Antonio Valencia ir Anderį Herrerą.

Paklaustas apie pačio Paulio Pogba situaciją, Solskjaeras tvirtina, kad prancūzas yra patenkintas būdamas komandoje.

"Su Pauliu niekada nebuvo jokių problemų. Vieninteles problemas kuria žiniasklaida. Paulis niekada nebandė atsiskirti nuo komandos, jis visada atiduodavo visą save, o tai, ką kalba agentai, mes negalime valdyti.

Negaliu komentuoti tai, ką sako agentai, tačiau Paulis dar turi kelis metus galiojantį kontraktą ir mes džiaugiamės jo fantastišku darbu."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...