"Sūduva" dar kartą sutriuškino varžovus ir žengė į kitą EL atrankos etapą

Marijampolės „Sūduva“ pratęsė žygį UEFA Europos lygos atrankoje.

Lietuvos čempionai atsakomosiose rungtynėse su „Tre Penne“ iš San Marino dar kartą pasiekė triuškinančią pergalę rezultatu 5:0. "Sūduva" į trečiąjį atrankos etapą pateko bendru rezultatu 10:0.

Tai buvo geriausias Lietuvos klubų rezultatas tarptautinėje arenoje – dar nė vienai šalies ekipai nebuvo pavykę žengti į kitą etapą triuškinant oponentus tokiu dideliu skirtumu.

14-ąją minutę po kampinio kamuolį galva į vartus pasiuntė Josipas Tadičius, po 3 minučių jau iš kito šono keltą kampinį taip pat smūgiu galva „uždarė“ Samiras Kerla ir šeimininkai pirmavo 2:0, o bendru rezultatu buvo priekyje 7:0.

Baigiantis kėliniui – 39 min. Mihretas Topčagičius pelnė ir trečiąjį įvartį, o atsipalaidavę marijampoliečiai žaidė it treniruotėje.

Tas pats M.Topčagičius jau antrame kėlinyje 55 min. pakišo koją skriejančiam baudos aikštėje kamuoliui ir jis ketvirtą kartą atsidūrė San Marino klubo vartuose. Jau baigiantis akistatai marijampoliečiai pelnė ir penktąjį įvartį: 89 min. įmušė Sabndo Gotalas. 

Kitame etape Lietuvos čempionų lauks kova su Čempionų lygos atrankoje Klužo CFR komandai nusileidusia Tel Avivo „Maccabi“. Izraelio klubas namuose pasiekė lygiąsias, tačiau pirmoje dvikovoje rumunai laimėjo minimaliu skirtumu.

lrytas.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...