"Sūduva" palaužė garbingai kovojusią "Bangą"

Marijampolės „Sūduva“ šio sezono Lietuvos futbolo A lygos 1-ajame ture susidūrė su nuožmiu Gargždų „Bangos“ pasipriešinimu.

Titulą ginantys čempionai namuose tik po gana atkaklios kovos rezultatu 1:0 (0:0) nugalėjo Tomo Tamošausko treniruojamą komandą.

Pirmame kėlinyje šeimininkai ilgiau kontroliavo kamuolį, tačiau geriausią progą pasižymėti susikūrė būtent svečiai iš Gargždų.

17-ąją minutę greitos atakos metu į baudos aikštelę įsiveržė Julius Kasparavičius, kuris pasirinko smūgiuoti, o ne atlikti perdavimą laisvam buvusiam Robertui Vėževičiui – smūgis į tolimąjį vartų kampą buvo netikslus.

Kėlinio pabaigoje buvo pakeistas traumą patyręs ukrainietis Jurijus Pavlykas, o paskutinės atakos metu Giedrius Matulevičius nukreipė kamuolį virš skersinio.

Per pertrauką „Sūduva“ irgi atliko priverstinį keitimą – vietoje Mihreto Topčagičiaus, kuris patyrė traumą po susidūrimo su vartininku Ignu Driomovu, į kovą buvo mestas Eligijus Jankauskas.

60-ąją minutę šeimininkai susikūrė pirmą labai pavojingą progą. Josipas Tadičius smūgiavo stipriai, tačiau „Bangą“ fantastiškai išgelbėjo kamuolį atmušęs I. Driomovas. Vis dėlto po 4 minučių J. Tadičius pasiekė savo tikslą, realizuodamas baudinį, kai baudos aikštelėje ranka sužaidė R. Vėževičius.

Per likusį laiką dar vieną pavojingą smūgį atrėmė I. Driomovas, o „Sūduva“ užtikrintai kontroliavo mačo eigą bei sezoną pradėjo pergalingai.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...