"Sūduvos" gynėjas I. Hladikas: "Vengrijoje reikės žaisti agresyviau"

Marijampolės "Sūduva" antradienį atvyko į Budapeštą ir surengė pirmąją treniruotę Vengrijos sostinėje.

Jau ketvirtadienį Lietuvos čempionai žais svarbiausias rungtynes klubo istorijoje. "Sūduva" po pirmoje dvikovoje pasiektų lygiųjų su "Ferencvaros" komanda turi istorinį šansą patekti į Europos lygos grupių etapą.

Prieš itin svarbias rungtynes kalbėjęs vienas iš "Sūduvos" naujokų Ivanas Hladikas teigė, kad komandai reikės parodyti daugiau ambicijų puolime.

"Pirmosios rungtynės buvo sunkios, bet mes gerai gynėmės ir per pirmąsias 20-30 min. turėjome galimybių pelnyti įvartį. Antrajame kėlinyje jau tik gynėmės, todėl šįkart reikės žaisti agresyviau", – teigė legionierius iš Slovakijos.

"Pats pirmosiose rungtynėse jaučiausi gerai, bet buvo nelengva, nes ilgokai nebuvau rungtyniavęs. Dabar laukia dar vienas sunkus mačas.

Manau, kad bus pilnas stadionas, vengrai jaus spaudimą, o mums reikės gintis taip pat gerai, kaip ir pirmosiose rungtynėse namuose. Taip pat reikės pelnyti vieną ar du įvarčius", – pridūrė gynėjas.

<iframe width="500" height="300" src="https://www.youtube.com/embed/wZiDVOwTKR4" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>