„Sūduvos“ treneris E. Černiauskas: „Varžovai įrodė, kad yra pavojingi“

Lietuvos futbolo čempionės titulą ginanti Marijampolės „Sūduva“ per A lygos III turo rungtynes šeštadienį 17 val. susitiks su „Kauno Žalgiriu“, kuris atsitiesė po pirmosios nesėkmės.

„Sūduva“ šį sezoną kol kas žygiuoja pergalingai. Per rungtynes dėl Supertaurės 2:0 buvo įveiktas Vilniaus „Žalgiris“, vėliau A lygoje 2:1 palaužti Vilniaus „Riteriai“ ir 5:0 įveiktas Klaipėdos „Atlantas“.

Tuo metu „Kauno Žalgiris“ A lygos pirmajame ture netikėtai išvykoje 0:2 pralaimėjo „Atlantui“, bet per antrąsias rungtynes net 6:1 įveikė „Palangą“.

„Lyginant su 2018-ųjų sezonu, Kauno komanda ženkliai sustiprėjo, ją papildė aukšto lygio žaidėjai, turintys aukštus tikslus, – apie būsimus varžovus sakė „Sūduvos“ vyriausiojo trenerio Vladimiro Čeburino asistentas Eivinas Černiauskas. – „Kauno Žalgiris“ yra jaunų ir patyrusių žaidėjų mišinys. Pirmajame ture jie patyrė netikėtą pralaimėjimą, bet antrajame parodė, kokie iš tikrųjų pavojingi jie yra.“

Per mačą su Palangos komanda kauniečiams 3 įvarčius pelnė Joao Figueiredo, po kartą pasižymėjo Egidijus Vaitkūnas ir Renato Matosas, o dar kartą kamuolį į savo vartus nukreipė varžovų žaidėjas.

„Mūsų būsimi varžovai – labai techniška komanda, drąsiai įžaidžia kamuolį nuo vartų, pasižymi gera kamuolio kontrole. Vidurio zonoje jie turi žaidėjų, kurie puikiai išmano, kaip perduoti kamuolį puolėjams, o šie yra labai aktyvus ir greiti“, – apie „Kauno Žalgirį“ kalbėjo E. Černiauskas.

A lygos turnyro lentelėje prieš šeštadienio rungtynes „Sūduva“ užima antrąją vietą, tačiau tik tašku atsilieka nuo „Žalgirio“, kuris per trečiojo turo mačą penktadienį Vilniuje su „Riteriais“ sužaidė lygiosiomis 1:1.

„Kauno Žalgiris“ turi 3 taškus ir užima 4-ąją vietą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...