"Sūduvos" vartininkų grandis nesikeis

Lietuvos futbolo A lygos čempionė Marijampolės „Sūduva“ kitą sezoną turės tuos pačius vartininkus kaip ir 2019-aisiais. Marijampolės ekipa šiandien dar sezonui pratęsė sutartį su Ignu Plūku, jau anksčiau parašą po nauja sutartimi padėjo Ivanas Kardumas, o Vilius Stebrys turi galiojantį kontraktą.

Netrukus 26-ąjį gimtadienį švęsiantis I. Plūkas prie „Sūduvos“ prisijungė 2018-ųjų viduryje.

„Čia yra geriausios sąlygos Lietuvoje, – apie sprendimą pratęsti sutartį su Marijampolės komanda sakė vartininkas. – Žinoma, minčių visą laiką yra visokių, galvoji, svarstai, žaidimo laikas galbūt ne visada tenkina, tačiau visumoje viskas man šiame klube tinka ir patinka.“

2018 metais I. Plūkas buvo sulaukęs kvietimo į Lietuvos nacionalinę komandą, tačiau pastaruoju metu turėjo tenkintis retormis galimybės pasirodyti aikštėje – „Sūduvoje“ pagrindinio vartininko poziciją tvirtai užėmęs Ivanas Kardumas.

„Mūsų tokia duona, negali vienu metu žaisti du vartininkai. Laukiu, galbūt vieną dieną gausiu progą žaisti daugiau“, – kalbėjo I. Plūkas.

Vartų sargas teigė, kad viena svarbiausių sprendimo likti Marijampolėje priežasčių buvo „Sūduvos“ vartininkų treneris Audrius Ramonas.

„Taip, čia vyksta labai geros treniruotės, tai buvo viena iš priežasčių“, – neslėpė „Sūduvos“ 13-asis numeris.

Beje, I. Plūkas, skirtingai nei dauguma „Sūduvos“ žaidėjų, gyvena ne Marijampolėje, į treniruotes jis vyksta iš Kauno.
„Kaunas – mano gimtasis miestas. Nėra didelės problemos atvažiuoti į Marijampolę, tai tik 40 minučių kelio. Viskas arti, viskas patogu“, – teigė vartininkas.

2019-aisiais „Sūduvai“ beliko sužaisti dvejas rungtynes. Šeštadienį 13 val. marijampoliečiai išvykoje stos į kovą su Vilniaus „Riteriais“, o sezono užbaigs maču namie lapkričio 27 d. 19 val. su Vilniaus „Žalgiriu“.

Trečius metus iš eilės „Sūduva“ paskutiniąsias sezono rungtynes skirs padėkai komandos gerbėjams. Visą sezoną ekipą palaikiusiems žmonėms, kaip ir ankstesniais metais, bus išdalinta daug sezono metu futbolininkų naudotų daiktų.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...