Supertaurės mače N.Kovačas gali suteikti šansą naujazelandiečiui

Tarpsezonio metu Miuncheno "Bayern" klubą papildęs naujazelandietis Sarpreetas Singhas gali sulaukti šanso jau Vokietijos Supertaurės rungtynėse prieš Dortmundo "Borussia", kurios bus sužaistos ateinantį savaitgalį.

Tai gali nulemti pagrindinės sudėties žaidėjo Serge Gnabry patirta trauma - jau dabar aišku, jog 24-erių vokietis svarbiame mače pasirodyti negalės.

Kitais galimais trenerio Niko Kovačo pasirinkimais įvardijami Thomasas Mulleris ir Alphonso Daviesas, tačiau 20-mečiui talentui iš Naujosios Zelandijos pliusą gali suteikti užtikrinti pasirodymai draugiškuose mačuose prieš Madrido "Real", "Arsenal" bei "Milan" klubus.

"Jis tinkamai įsiliejo į ekipos gretas. Iš pradžių planavome, jog Singhas atstovaus antrajai komandai, tačiau jis jau dabar įrodė, kad yra gerokai aplenkęs konkurentus. Esu labai patenkintas ir maloniai nustebintas", - sakė N.Kovačas.

S.Singhas į Vokietiją atvyko prieš mėnesį iš "A-League" Velingtono "Phoenix" komandos. Kalbama, jog už žaidėją buvo suplota maždaug 1 mln. JAV dolerių.