T. Alexanderas-Arnoldas apie praėjusio sezono rungtynes "Old Trafforde": "Vis dar mokausi iš jų"

"Liverpool" klubas ir toliau išlieka bene rimčiausiu pretendentu iškovoti "Premier" titulą, tačiau sekmadienį jų laukia itin sunki išvyka į "Old Traffordą".

Praėjusį sezoną "Manchester United" namuose rezultatu 2:1 įveikė "Liverpool", o abu įvarčius tąkart pelnė Marcusas Rashfordas, su kuriuo nesusitvarkė puikiai šį sezoną atrodantis Trentas Alexanderas-Arnoldas.

Jaunasis Liverpulio ekipos gynėjas pripažįsta, kad tos rungtynės buvo vienos praščiausių jo karjeroje, tačiau tikina, jog iš jų mokosi iki pat dabar.

"Vis dar mokausi iš tų rungtynių. Ko gero, geriausias dalykas yra pažvelgti atgal į sunkesnes savo rungtynes bei pasimokyti iš jų.

Praėjusio sezono rungtynės prieš "Manchester United" buvo vienos tokių. Bet vietoj to, jog nustočiau tikėti savimi, priėmiau tai kaip pozityvią pamoką, kuri padėjo žengti žingsnį į priekį.

Privalėjau tai panaudoti kaip motyvaciją, bei užtikrinti, kad kažkas tokio daugiau nebeįvyktų", - prisimindamas praėjusio sezono išvyką kalbėjo T. Alexanderas-Arnoldas.

"Manchester City" ir "Liverpool" ekipos šiuo metu turi po 65 taškus, tačiau "raudonieji" yra sužaidę vieneriomis rungtynėmis mažiau.