T. Courtois užsiminė apie sugrįžimą į Madridą

Vartininkas Thibaut Courtois prasitarė apie tai, kad dėl asmeninių priežasčių nori grįžti į Ispaniją.

Belgijos rinktinės nario kontraktas su "Chelsea" galioja iki 2019 metų vasaros, tačiau kol kas su siūlymais jį pratęsti jis nesutinka.

Būtent dėl to pastaruoju metu sklando kalbos apie 25-erių metų futbolininko išvykimą, o jų centre - Madrido "Real" klubas. Ispanijos sostinėje šiuo metu auga žaidėjo vaikai, ten likę po jo trejų praleistų metų Madrido "Atletico" gretose.

"Tai nėra visada lengva, bet aš tai numačiau. Žinojau, kad ji (buvusi mergina - red. past.) sugrįš į Madridą, taigi, tai taip pat turi įtakos. Be galo myliu savo vaikus."

"Kai jų pasiilgsti, kartais galvoji: "Ar neturėčiau kelerius ateinančius metus žaisti Ispanijoje?" Būtent todėl aš noriu daugiau laiko, jog priimčiau sprendimą dėl sutarties pratęsimo."

"Žiniasklaidoje visada kalbama apie pinigus. Neneigiu, kad tai atlieka tam tikrą vaidmenį, tačiau viskas turi būti savo vietoje."

"Jeigu pasirašysiu naują kontraktą, noriu "Chelsea" pasakyti: "Žiūrėkite, aš esu čia laimingas. Man patinka atstovauti klubui, man patinka Londonas. Mano privatus gyvenimas visada šiek tiek mane graužia, tačiau dėl viso kito aš "Chelsea" gretose jaučiuosi labai gerai".

"Nematau priežasčių, kodėl neturėčiau pasirašyti naujos sutarties. Aš tiesiog noriu apsvarstyti visus variantus. Viskas turi būti teisinga."

"Negerai šiuo momentu priimti skubotus sprendimus. Nei "Chelsea", nei man. Po kelių mėnesių vėl susėsime prie stalo bei atvirai pasikalbėsime. Nėra jokio spaudimo. Klubai taip pat tai žino. Apskritai, aš noriu susitarimo dar prieš sezono pabaigą."

Anglijos sostinės ekipai Courtois atstovauja nuo 2014-ųjų.