T. Kroosas: kol kas dar nepasiekėme savo tikrojo lygio

26-erių metų Madrido "Real" klubo ir Vokietijos rinktinės saugas Toni Kroosas po vakarykščių rungtynių neslėpė džiaugsmo, tačiau pabrėžė, kad komanda dar nepasiekė to lygio, kokio norėtų iš tikrųjų.

Vakar Shkodrano Mustafi ir Bastiano Schweinsteigerio įvarčiai vokiečiams garantavo pergalę rezultatu 2-0 prieš Ukrainą. Pasaulio čempionai C grupėje įsiveržė į priekį, tačiau jų dar laukia susitikimai su Lenkijos bei Šiaurės Airijos futbolininkais.

Geriausiu rungtynių žaidėju pripažintas T. Kroosas po susitikimo sakė: "Tai tik pradžia. Žinoma, pergalė rezultatu 2-0 mums suteikia pasitikėjimo. Žaidimas vyko sklandžiai, gerai išnaudojome erdves ir atlikimome nemažai sėkmingų perdavimų."

"Pirmosios 15 minučių mums buvo gana sudėtingos, tačiau vėliau po truputi perėmėme iniciatyvą. Nepamenu, ar antroje rungtynių dalyje varžovai turėjo progų pasižymėti. 

Kol kas dar nesame tokio lygio, kokio norėtume būti šiame čempionate, bet ši pergalė buvo tikrai saldi", - pridūrė vienas kertinių Vokietijos rinktinės žaidėjų.

Vokietija kitas C grupės rungtynes žais birželio 16-ąją dieną. Jų kelyje lauks taip pat pergalę pirmajame susitikime iškovojusi Lenkijos rinktinė.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...