T. Kroosas: niekada nerungtyniaučiau "Barcelona" klube

Vienas svarbiausių Madrido "Real" ekipos žaidėjų Toni Kroosas davė interviu Vokietijos žiniasklaidai ir "baltųjų" sirgalius pamalonino pasakydamas, kad niekada nepaliktų "Real" dėl "Barcelona" klubo.

26-erių metų saugas, šiuo metu besigydantis traumą, neseniai su "Real" susiejo ateitį iki 2022 metų. T. Kroosas tvirtina, kad nesektų Michaelio Laudrupo, Luiso Enrique ar Luiso Figo pavyzdžiu ir nepersikeltų į didžiausių konkurentų komandą.

"Nemanau, kad galėčiau persikelti į "Barceloną", - "Kicker" žurnalistams pasakojo T. Kroosas. - Yra tam tikrų transferų, kurie tiesiog negali įvykti. Eina kalba apie pagarbą, tradicijas ir, žinoma, sirgalius".

T. Kroosas taip pat pareiškė, kad ilgos profesionalaus futbolininko karjeros jis nežada turėti. Vokietis nori "Real" klube rungtyniauti iki 2022 metų ir baigtį ten karjerą būdamas 32-ejų metų. Jo teigimu, tai yra geriausi karjeros metai.

"Mano kontraktas baigsis, kai man bus 32-eji. Nemanau, kad rungtyniausi iki tol, kol sukaks 38-eri. Mano nuomone, iki 32-ejų metų turi gali rodyti aukščiausią formą ir turėti geriausią fizinį pasirengimą. Manau, kad tai geriausias laikas sustoti, tačiau tai dar nėra mano galutinis sprendimas.

Kalbant apie "Real", paskutinieji du su puse metų čia buvo puikūs tiek sportine, tiek asmeniška prasme", - užbaigė vokietis.