T. Kroosas: realybė yra tokia, kad šį sezoną kovosime dėl patekimo į Čempionų lygą

Kol kiti Madrido "Real" ekipos žaidėjai ir vyriausias komandos treneris šneka apie nebaigtą kovą Ispanijos "La Liga" pirmenybėse, Toni Kroosas visiems priminė realybę pasakydamas, kad jie šį sezoną Ispanijoje jau kovoje tik dėl patekimo į kitų metų UEFA Čempionų lygą.

Vakar "Real" pratęsė savo krizę ir "Santiago Bernabeu" stadione. "Villarreal" rungtynių pabaigoje netikėtai pribloškė šalies čempionus, kurie dominavo rungtynės ir turėjo gerokai daugiau progų, tačiau paskutinėmis susitikimo minutėmis prarado koncentraciją ir už tai buvo vėl skaudžiai nubausti.

Nuo "Barcelona" ekipos ketvirtoje vietoje esantis "Real" jau atsilieka net 16 taškų skirtumu. T. Kroosas paklaustas, ar "La Liga" pirmenybės jiems jau yra baigtos, jis atsakė:

"Iš dabartinės perspektyvos mums pirmiausia reikėtų būti tikriems, kad pateksime į Čempionų lygą. Manau, kad tai turėtų būti mūsų pagrindinis sezono tikslas, nes 16 taškų nuo lyderių ir tiesiog per didelis atsilikimas. Nemanau, kad dabar esame tokioje situacijoje, kurioje galėtume kalbėti apie bandymą pavyti lyderius."

"Šiose rungtynėse nutiko tai, kas nutinka labai dažnai šį sezoną - žaidžiame tikrai neblogai, tačiau niekaip nepasiekiama savo įvarčių. Mums tai yra labai sunkus laikotarpis, nes aikštėje atiduodame viską ką galime, tačiau kamuolys niekaip nenori atsidurti vartuose. Tai yra problema dėl kurios labai išgyvename.

Prieš "Villarreal" išbandėme viską - spaudėme juos jų aikštės pusėje, laimėjome kovas dėl pirmųjų kamuoliu, kūrėme šansus tiek pirmajame, tiek antrajame kėlinyje, bet pergalei pasiekti to nepavyko. Puikiai suprantame, kad turime laimėti tokias rungtynes, tačiau šiuo metu to padaryti kažkaip nepavyksta, todėl turime tęsti pradėtą darbą", - pridūrė T. Kroosas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...