T. Kroosas: Z. Zidane'as pasitiki manimi, o aš stengiuosi jo nenuvilti

Vokietijos rinktinės saugas Toni Kroosas duodamas interviu savo šalies futbolo federacijai vėl paaiškino savo sprendimą palikti Miuncheno "Bayern" ir pabrėžė apie puikius santykius su dabartiniu Madrido "Real" treneriu Zinedine'u Zidane'u.

Priminsime, kad 27-erių metų futbolininkas 2014 metais vos už 25 milijonus eurų atvyko į Madridą ir dabar yra viena svarbiausių komandos figūrų. 

T. Kroosas rungtyniauja beveik kiekvienose rungtynėse ir nėra praleidęs nei vienų svarbių rungtynių, įskaitant ir du UEFA Čempionų lygos finalus.

"Mano sprendimas išvykti buvo teisingas", - DFB svetainei sakė T. Kroosas. - Kai tu išvyksti į kitą užsienio komandą, nėra jokių abejonių, kad tai padės tavo kaip žaidėjo augimui".

"Prieš išvykdamas buvau matomas kaip geras futbolininkas. Bet tokių kaip aš buvo daug "Bayern" klube, o čia Madride viskas pasikeitė - tu sulauki daugiau dėmesio.

Nuo pat pradžių Zidane'as rodė pasitikėjimą manimi. Per visus du metus, kai dirbu su juo, jis manimi pasitikėjo beveik kiekvienose rungtynėse, ypatingai itin svarbiose. Jis pasitiki manimi, o aš darau viską dėl komandos. Labai svarbu turėti pasitikėjimą vienas kitu - tai yra svarbiausia futbole", - pridūrė T. Kroosas.

T. Kroosas "Real" klube jau yra sužaidęs daugiau nei 150 rungtynių ir iškovojęs aštuonis titulus.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...