T. Tamošauskas: „Esame šiek tiek nukraujavę“

Sekmadienį 16 valandą Kaune Lietuvos salės futbolo pirmenybėse vyks intriguojanti dvikova tarp Kauno „Vyčio“ bei Gargždų „Pramogos-SC“. Tai bus praėjusių metų čempionato lyderių akistata, kurioje komandos turi nesuvestų sąskaitų.

Žaidžiantysis trečioje vietoje šiuo metu žengiančių Gargždų treneris Tomas Tamošauskas prieš dvikovą pripažino, kad „Vytis“ ant popieriaus yra favoritas, tačiau teigė, kad jo komanda sieks tik teigiamo rezultato.

„Favoritas ant popieriaus žinoma bus „Vytis“. Jie turi surinkę pagrindinius Lietuvos futsalo rinktinės žaidėjus bei turi pajėgių legionierių. Vis tik, kas vyks aikštėje pamatysime rytoj 16 valandą. Kas liečia mūsų komandą, tai esame šiek tiek nukraujavę - Karoliui Urbaičiui yra atlikta operacija ir jam šis sezonas jau baigtas, taip pat, mums negalės padėti mūsų „varikliukas“ Valdas Pocevičius. Kaip bebūtų, tai yra puiki galimybė pasirodyti mūsų jauniems žaidėjams Neilui Urbai, Dariui Zubauskui, Genarui Samsonikui. Manau, kad rungtynių baigtį nulems smulkmenos, standartinės situacijos ir smulkios klaidos. Kas padarys mažiau klaidų – tas ir laimės. Kaune sirgaliai myli futsalą, tad norime jiems padovanoti kietą ir akiai patrauklią kovą. Žinoma, mes sieksime teigiamo rezultato“,- prieš praėjusio sezono lyderių rungtynes kalbėjo Gargždų atstovas.

Praėjusiame ture „Pramogos-SC“ patyrė pirmą nesėkmę šiame sezone ir išvykoje rezultatu 6:7 pralaimėjo lygos lyderiams Jonavos „Vikingams“. Pasak T. Tamošausko, vienas ar kitas pralaimėjimas sezono metu didelės įtakos šiuo metu neturi.

„Pralaimėjimas prieš „Vikingus“ šių rungtynių baigčiai įtakos tikrai neturės. Šiais metais lygoje bus naujas formatas su atkrintamosiomis varžybomis, tad manau, kad pagrindinis tikslas yra į jas patekti ir ten būti optimalios sportinės formos.Tada galėsime siekti aukščiausių tikslų“,- į ateitį žvelgė gargždiškis.