T. Tuchelis: "Galime rasti alternatyvų ir tokiems žaidėjams kaip Neymaras su Mbappe"

Thomas Tuchelis nesuka pernelyg galvos apie žiniasklaidoje pasirodžiusius pranešimus, kad Kylianas Mbappe ir Neymaras šią vasarą paliks Paryžiaus "Saint-Germain" komandą.

Dėl K. Mbappe ateities ilgą laiką nebuvo jokių abejonių, tačiau ne taip seniai prancūzas apdovanojimų ceremonijoje rėžė kiek netikėtą kalbą dėl noro prisiimti daugiau atsakomybės, nepriklausomai nuo komandos, kurioje rungtyniaus.

Su Neymaru klaustukas kabo jau kurį laiką, nors šiuo metu realesnė galimybė yra, kad jis liks dar bent vieniems metams.

"Tai yra futbolas, mes nesame naivuoliai", – spaudos konferencijoje kalbėjo T. Tuchelis. – Daugumą klubų transferų lango metu nori ne vieno ir ne dviejų žaidėjų. Jeigu klausiate mano kaip trenerio nuomonės, tai aš noriu, kad tiek Neymaras, tiek Mbappe liktų čia. Visgi jeigu įvyks kitoks scenarijus, mes surasime sprendimo būdų".

Paklaustas apie K. Mbappe kalbą, kurioje buvo sukritikuotas ir jis pats, T. Tuchelis atsakė: "Aš buvau kiek nusivylęs Kyliano žodžiais. Jis turi savo idėjų ir yra labai inteligentiškas, tačiau jis, kaip ir visi PSG klube rungtyniaujantys žaidėjai, yra skatinami prisiimti atsakomybę."