Tai buvo C. Ronaldo ir L. Messi atsisveikinimas su rinktinėmis? (apklausa)

Panašu, kad kitas pasaulio čempionatas, įvyksiantis Katare, bus be dviejų ryškiausių pastarojo dešimtmečio futbolo žvaigždžių - Cristiano Ronaldo ir Lionelio Messi.

Ironiška, bet abu futbolininkai savo kelionę pasaulio čempionate užbaigė tą pačią dieną - Prancūzija išmetė Argentiną, o Urugvajus susitvarkė su portugalais.

33-ejų metų C. Ronaldo jau anksčiau buvo užsiminęs, kad rinktinėje neplanuoja žaisti ilgiau nei iki 34-erių. Po rungtynių puolėjas kalbėjo apie tai, kad Portugalijos rinktinės laukia šviesi ateitis - su juo ar be jo.

"Nemanau, kad dabar yra pats geriausias laikas kalbėti apie mano ateitį. Esu tikras dėl vieno - Portugalija ir toliau eis viena koja su geriausiomis pasaulio komandomis. Rinktinėje turime jaunų ir ambicingų žaidėjų, kurie padarys šią šalį laiminga", - paslaptingai kalbėjo C. Ronaldo.

Futbolininkas po rungtynių nesijautė sugniuždytas ir dar atsisveikindamas tarė padėkos žodžius Rusijai: "Čempionato organizacija man paliko didelį įspūdį. Turnyro metu viskas vyko sklandžiai, neiškilo jokių problemų ir su apsauga. Esu tikrai patenkintas."

Realu, kad apie savo pasitraukimą iš rinktinės galvos ir L. Messi - sykį jau futbolininkas buvo tai padaręs, o dabar po dar vienos nesėkmės pasaulio čempionate, kuris ir taip buvo pažymėtas įvairiais skandalais nacionalinėje komandoje, argentinietis gali priimti galutinį sprendimą.

Teigiama, kad ir pats L. Messi po sugrįžimo į rinktinę negalvoja ilgiau užsibūti nei iki 2018 metų pasaulio čempionato pabaigos.

C. Ronaldo šiose planetos pirmenybėse įmušė keturis įvarčius, L. Messi - vieną.

Pasvarstymai apie futbolininkų ateitį:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...