"Telegraph": "Tottenham" žaidėjai baiminasi, kad tai paskutinis sezonas su M. Pochettino

Mauricio Pochettino yra nusivylęs Londono "Tottenham" klube vykstančia "netvarka", o žaidėjai baiminasi, kad tai gali būti atsisveikinimo sezonas su argentiniečiu, praneša "Telegraph".

Pasak minėto šaltinio, M. Pochettino ypatingai yra nusivylęs niekaip nesibaigiančiais darbais dėl naujo stadiono. Pagal projektą "Spurs" jau nuo šio sezono pradžios turėjo žaisti naujajame stadione, tačiau pinigų stygius bei kitos detalės lemia tai, kad klubas į savo naują tvirtovę nepersikels be vasario mėnesio.

"Tottenham" dėl stadiono statybos buvo priversti taupyti ir vasarą, kai jie buvo vieninteliai Anglijos "Premier" lygoje, neįsigiję jokio naujo žaidėjo.

Visgi tai M. Pochettino nuvylė mažiausiai, mat pats treneris yra išreiškęs pasitikėjimą turimais žaidėjais.

Argentinietis jau prieš rungtynes su "Manchester City" interviu metu sukėlė abejones dėl savo ateities, pareikšdamas, kad nežino, ar šiai komandai dar gali duoti daugiau.

"Telegraph" teigia, kad M. Pochettino, nepaisant praėjusią vasarą pasirašytos naujos sutarties, praneš Danieliui Levy savo sprendimą trauktis iš vyr. trenerio pareigų po šio sezono.

Maža paslaptis, kad stratego paslaugomis domisi Madrido "Real" ir "Manchester United". Madrido stovykloje apskritai jau dabar yra įvykusios permainos - Juleną Lopetegui pakeitė laikinasis treneris Santiago Solari. Manoma, kad per artimiausias rungtynes neįvykus dar didesnei tragedijai, klubas pasitikės specialistu ir leis jam vadovauti iki sezono pabaigos.

Toks sprendimas gali būti priimtas būtent dėl galimybės kitą vasarą sukirsti rankomis su M. Pochettino, kuris ir pats ne kartą yra išreiškęs norą grįžti į Ispaniją.