Th.Meunier: mes geresni nei Anglijos rinktinė

Belgijos rinktinės gynėjas Thomas Meunier spaudos konferencijoje pareiškė, kad jų komanda geresnė nei anglai, su kuriais jie susitiks šeštadienį kovoje dėl trečiosios vietos pasaulio futbolo čempionate. Dėl šios priežasties futbolininkas neabejoja, kad būtent jie laimės bronzos medalius, rašo lrt.lt

Belgijos rinktinė pusfinalyje pralaimėjo 0:1 Prancūzijos rinktinei ir todėl Sankt Peterburge jie čempionatą norės užbaigti laimėjimu. Manoma, kad į startinę „Raudonųjų velnių“ sudėtį sugrįš ir Th. Meunier, kuris praleido pusfinalį dėl susirinktų geltonų kortelių.

„Mes geresni nei Anglija. Norime laimėti šeštadienio mačą, nes trečioji vieta mums šiame čempionate yra minimalus pasiekimas. Nugalėjome anglus grupių etape, dabar vėl tai galime pakartoti“, – užtikrintai spaudos konferencijoje kalbėjo Th. Meunier.

Abi rinktinės buvo susitikusios G grupės paskutinėse rungtynėse Kaliningrade, jas laimėjo Belgija rezultatu 1:0. Reiktų paminėti, kad tame susitikime žaidė ne pagrindinės sudėties rinktinės. Tuo metu abi komandos jau buvo užsitikrinusios vietą aštuntfinalyje.

„Mes norime iškovoti trečiąją vietą dėl savęs, sirgalių ir dėl to, kiek pastangų buvo įdėta tam, kad mes atsidurtume čia. Belgijos rinktinę sudaro nuostabūs žaidėjai ir baigti čempionatą su medaliu būtų jau pasiekimas“, – teigė futbolininkas.

Th. Meunier užsiminė, kad iš auksinės Belgijos futbolo kartos daug tikimasi 2020-aisiais, kai vyks Europos futbolo čempionatas, tačiau didžioji dalis dabartinės Belgijos rinktinės narių 2022 metų pasaulio čempionate tikriausiai nebežais.

„Nereikia dėl to nerimauti, daug gerų ir jaunų žaidėjų pradeda karjeras ir jie tęs mūsų pradėtą kelionę“, – tikėjosi Th. Meunier.

lrt.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...