"Tottenham" gretas papildė "Swansea City" duetas, G.Sigurdssonas tapo "gulbių" nariu

Londono "Tottenham" klubą papildė du "Swansea City" futbolininkai, į sandorį įtrauktas saugas Gylfi Sigurdssonas apsivilks "gulbių" ekipos marškinėlius.

Mauricio Pochettino pageidavimu į komandą atvyko 21-erių metų gynėjas Benas Daviesas ir patyręs Olandijos rinktinės vartininkas Michaelis Vormas.

B.Daviesas "Spurs" ekipos akiratyje buvo jau kurį laiką ir derybos strigo, tačiau sandorį pavyko užbaigti ir perspektyvus valas atvyko į "Tottenham" klubą.

Tuo tarpu apie M.Vormo perėjimą kalbos sklist pradėjo visai neseniai. Olandas veikiausiai taps atsarginiu komandos vartininku, mat Hugo Lloris pasirašė naują kontraktą su klubu. Tiesa, kalbama, jog jau kitą vasarą H.Lloris gali persikelti į kitą klubą, todėl M.Vormas buvo įsigytas kaip pamaina ilgalaikėje perspektyvoje.

Į šį sandorį buvo įtrauktas ir Islandijos rinktinės saugas Gylfi Sigurdssonas, kuris praeityje jau yra atstovavęs "Swansea City" ekipai, kai "gulbės" jį išsinuomojo iš "Hoffenheim" klubo. Po nuomos, Velso ekipa norėjo jį įsigyti, tačiau islandu taip pat susidomėjo "Spurs" bei "Liverpool" klubai.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...