"Tottenham" įsigijo naujoką bei pasirašė sutartį su gynėju, bet sirgaliai toliau reiškia nepasitenkinimą

Londono "Tottenham" oficialiai pranešė įsigijęs "Southampton" vartininką Paulo Gazzanigą, kuris pasirašė sutartį su klubu iki 2022 metų.

Nors "pentinai" pagaliau sulaukė antrojo naujoko, jis veikiausiai tebus kapitono Hugo Lloris dubleris, o būtent garsių pirkinių prašė klubą neseniai kritikavęs gynėjas Danny Rose'as.

 

 

Nenuostabu, jog ne paties aukščiausio kalibro pirkiniais yra nepatenkinti ir sirgaliai, kurie savo jausmus ėmė reikšti atsakinėdami į "Tottenham" pranešimą Twitter tinkle.

 

 

 

 

Gazzaniga praėjusį sezoną apskritai buvo išnuomotas antrojoje Ispanijos lygoje rungtyniavusiam "Rayo Vallecano", tačiau jo gretose bent jau sužaidė 32 mačus.

Tiesa, kiek pozitvesne naujiena tapo pratęsta sutartis su krašto gynėju Kyle'u Walkeriu-Petersu, kuris savo ateitį su "Tottenham" susiejo iki 2020-ųjų.

20-metis anglas pagrindinėje komandoje debiutavo pirmajame "Premier" lygos ture prieš "Newcastle", kur netgi buvo išrinktas geriausiu mačo žaidėju.

"Pentinų" akademijos auklėtinis šiemet ekipai bus itin svarbus, nes ji neįsigijo pamainos į "Manchester City" išvykusiam Kyle'ui Walkeriui.

Šiaurės Londono klubui belieka tikėtis, jog antra buvusio Anglijos jaunimo rinktinių nario pavardė reiškia tik dar geresnį žaidimą nei demonstravo jo pirmtakas.