"Tottenham" pateikė apeliaciją dėl... C. Erikseno įvarčio (VIDEO)

Panašu, kad Londono "Tottenham" yra nusiteikęs daryti viską, kad sezono rezultatyviausių žaidėjų sąrašo viršūnėje būtų ne Mohamedas Salah, o Harry Kane'as.

Šiuo metu "Liverpool" žvaigždė anglą lenkia penkiais tiksliais smūgiais. H. Kane'as savaitgalį po traumos grįžo į startinę poziciją ir padėjo savo komandai rezultatu 2-1 nugalėti "Stoke City".

Abu įvarčius nugalėtojams pridėjo Christianas Eriksenas, tiesa, pergalingas įvartis iš pradžių buvo įrašytas H. Kane'ui, tačiau po vaizdo pakartojimo peržiūros jis visgi atiteko danui.

Iš vaizdo įrašo sunkiai ir galima įžvelgti, kad H. Kane'as bent kažkiek lietė kamuolį, tačiau "Tottenham" yra kitokios nuomonės ir pateikė apeliaciją FA, kad ši ištirtų šį epizodą ir perrašytų įvartį į puolėjo sąskaitą.

Pergalingas įvartis: <blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Did Harry Kane actually touch the ball?<br><br>RT - NO<br>Like - YES<a href="https://t.co/nZJnPJCG4U">pic.twitter.com/nZJnPJCG4U</a></p>&mdash; Samue (@VintageSalah) <a href="https://twitter.com/VintageSalah/status/983432975760183298?ref_src=twsrc%5Etfw">April 9, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...