"Tottenham" rungtynių pabaigoje palaužė "Aston Villą"

Šeštadienį vakare buvo sužaistos septintosios Anglijos "Premier" lygos 1-ojo turo rungtynės.

Puiki kova įvyko naujajame Londono "Tottenham" stadione. Mauricio Pochettino auklėtiniai po įnirtingos kovos pasiekė pergalę prieš lygos debiutantus "Aston Villa" futbolininkus.

"Tottenham" ekipai rungtynės prasidėjo itin liūdnai – jau 9-ąją minutę varžovai iš Birmingamo įgijo pranašumą. Po neužtikrinto "Spurs" gynėjų žaidimo į baudos aikštelę įkirtęs Johnas McGinnas nepaliko vilčių Hugo Llorisui.

Pirmajame kėlinyje "Aston Villa" prie savo vartų taip ir nesulaukė rimto pavojaus.

Kitos 45 minutės buvo gerokai intensyvesnės. Visgi su "Spurs" spaudimu sumažėjo "Aston Villa" atakos, kurių po Christiano Erikseno pasirodymo aikštėje praktiškai nebeliko, nes "Tottenham" visiškai užspaudė varžovus.

73-ąją minutę šeimininkai galiausiai sumedžiojo išlyginamąjį įvartį – puikiu ir debiutiniu įvarčiu rezultatą išlygino brangiausias "Tottenham" pirkinys Tanguy'us Ndombele.

Rungtynių laikas tiksėjo, o "Spurs" atakos aštrėjo. 86-ąją minutę nedovanotinai suklydo Jackas Grealishas, iš kurio prie pat baudos aikštelės buvo atimtas kamuolys, o jį po rikošeto gavęs Harry Kane'as išvedė šeimininkus į priekį.

Dar po keturių minučių H. Kane'as smeigė savo antrąjį įvartį ir "Tottenham" šventė pergalę rezultatu 3:1.

Rezultatas:

"Tottenham" 3 - 1 "Aston Villa
9' [0 - 1] J. McGinn
73' [1 - 1] T. Ndombele
86' [2 - 1] H. Kane
90' [3 - 1] H. Kane

 

 

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...