Tragiška avarija nusinešė buvusio Ispanijos rinktinės puolėjo J. Reyeso gyvybę

UEFA Čempionų lygos finalą Ispanijoje aptemdė skaudžios žinios – šeštadienį autoįvykio metu mirė 35-erių metų futbolininkas Jose Antonio Reyesas.

Kol kas daugiau informacijos apie įvykį nėra atskleidžiama, tačiau pranešama, kad praeityje garsus futbolininkas neišgyveno po avarijos automobiliu.

J. Reyesas šį sezoną dar rungtyniavo antroje Ispanijos futbolo lygoje. 

Ispanas geriausiai yra prisimenamas kaip "Sevilla" klubo žaidėjas. Jis ten pradėjo profesionalo karjerą ir iš viso su andalūzų marškinėliais sužaidė 253 rungtynes.

Per savo karjerą J. Reyesas yra vilkėjęs yra tokių komandų marškinėlius kaip Londono "Arsenal", Madrido "Real" ir "Atletico".

Ispanijos rinktinėje jis nuo 2003 iki 2006 metų spėjo sužaisti 21 rungtynes ir pelnyti keturis įvarčius.<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">We couldn&#39;t be confirming worse news. Beloved Sevilla star José Antonio Reyes has died in a traffic collision. Rest in peace. <a href="https://t.co/qeGl2nsi3c">pic.twitter.com/qeGl2nsi3c</a></p>&mdash; Sevilla FC (@SevillaFC_ENG) <a href="https://twitter.com/SevillaFC_ENG/status/1134777067017555969?ref_src=twsrc%5Etfw">June 1, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>