Tragiškoje aikštėje žaidusią "Barcą" nuo lygiųjų paskutinę minutę išgelbėjo VAR peržiūra

Šeštadienį Ispanijos "La Liga" pirmenybėse sužaistos trejos 2-ojo turo rungtynės.

Pirmąją pergalę į savo sąskaitą įsirašė Madrido "Atletico" ekipa. Diego Simeone auklėtiniai minimaliu skirtumu palaužė kaimynus - "Rayo Vallecano" futbolininkus.

Pergalingas rungtynių įvartis buvo įmuštas 63-ąją minutę, kai standartinės situacijos metu pasižymėjo Antoine'as Griezmannas.

"Atletico" pirmajame ture sužaidė lygiosiomis su "Valencia", tačiau iškovojusi pergalę priartino save prie lyderių.

Kitoje dvikovoje, kurioje "Alaves" kovėsi su Sevilijos "Real Betis", susitikimas baigėsi nulinėmis lygiosiomis.

Paskutinėje vakaro akistatoje "Real Valladolid" stojo į kovą su "Barcelona". Dramatiškoje akistatoje katalonai išnešė sveiką kailį - laimėjo rezultatu 1:0.

Nuo pat rungtynių pradžios katalonams rungtyniauti buvo sunku - Valjadolido aikštės danga buvo pakeista tik prieš kelias dienas, todėl žaidimo metu futbolininkai iškapstė veją ir aikštė tapo tikru "bulvių lauku".

Visgi, 57-ąją minutę "Barca" sugebėjo įgyti pranašumą - Sergi Roberto atmetė kamuolį Ousmane'ui Dembele, o šis tikslius smūgiu nuginklavo puikiai šiose rungtynėse žaidusį varžovų vartininką.

Po praleisto įvarčio "Real Valladolid" nenuleido rankų ir kėlė rimtų problemų svečių gynėjams. 93-ąją minutę stadionas pasinėrė į euforiją, kuri truko tik kelias minutes.

Keko smūgiu galva nukreipė kamuolį į Ter Stegeno ginamus vartus ir visa komanda kartu su stadionu triumfavo, tačiau teisėjas netrukus sustabdė žaidimą ir pasikonsultavęs su teisėjais už ekrano priėmė teisingą sprendimą - įvartis neįskaitytas dėl nuošalės.

Rezultatai:

"Atletico" 1 - 0 "Rayo Vallecano"
63' [1 - 0] A. Griezmann

"Alaves" 0 - 0 "Real Betis"

 

"Real Valladolid" 0 - 1 "Barcelona"
57' [0 - 1] O. Dembele

 

 

 

Turnyrinė lentelė: